Ajankohtaiset tiedotteemme

Sähkö-Saarelainen arpoo viikottain upeita tuotepalkintoja kesän 2021 aikana

Sähkö-Saarelainen arpoo viikottain Facebook-sivuillaan upeita tuotepalkintoja kesän 2021 aikana.

Juhlimme tänä kesänä 85-vuotiasta perheyritystämme ja uudistamme myös myymälämme syksyksi.

Juhlan kunniaksi arvomme kesän ajan viikottain huikeita tuotteita ja tarjoamme huiman alennuksen saman kategorian tuotteisiin myymälässämme. Arvonnat julkaistaan joka viikko maanantaiaamuisin.

Seuraa ja tykkää Facebook-sivustamme, niin pääset osallistumaan arvontoihin!


ARVONNAN SÄÄNNÖT
Seuraavat säännöt ovat voimassa Sähkö-Saarelainen Oy:n järjestämissä Facebook-arvonnoissa 21.6.2021 alkaen.
Osallistumalla arvontoihin sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta.
Facebook ei ole millään tavalla mukana arvonnoissa.

1. Järjestäjä
Sähkö-Saarelainen Oy
Kuurnankatu 49
80130 JOENSUU
y-tunnus: 0207534-8


2. Osallistumisaika
Osallistumisaika ilmoitetaan ko. arvonnan yhteydessä.

3. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan osallistutaan aina kommentoimalla arvontajulkaisua ja tykkäämällä järjestäjän Facebook-sivusta.

4. Arvonnan suorittaminen ja voittajan julkistaminen
Voittaja arvotaan Facebookissa aina arvontajulkaisua kommentoineiden ja järjestäjän Facebook-sivusta tykänneiden joukosta. Osallistumisajan päättyminen ilmoitetaan aina arvonnan yhteydessä. Arvonta suoritetaan arvontapostauksessa ilmoitettuna ajankohtana ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti yksityisviestillä. Arvonta suoritetaan satunnaisotannalla. Arvonnan voittaja julkaistaan erillisessä Facebook-postauksessa ja heille lähetetään yksityisviesti voitosta Järjestäjän edustajan toimesta.

5. Palkinnot
Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan kilpailupostauksessa mainittu tuotepalkinto. Kaikki arvottavat tuotteet ovat myymälässä esillä olleita esittelytuotteita, jotka luovutetaan käyttämättöminä. Voitettu valmennus/palkinto tulee lunastaa noutamalla myymälästä (Kuurnankatu 49, Joensuu) 31.8.2021 mennessä, ellei postauksessa ole mainittu toisin. Järjestäjällä on oikeus todentaa palkinnon vastaanottajan henkilöllisyys. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

6. Järjestäjän vastuu
Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainituista palkinnoista. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kyselyyn osallistumiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista, ellei arvonnan yhteydessä olla toisin mainittu. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta ja kuluista, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta, palkinnon vastaanottamisesta tai käyttämisestä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa arvonta ylivoimaisen esteen tai vastaavan tapahtuman johdosta. Järjestäjällä on myös oikeus hylätä sellaiset osallistujat, joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

Sähkö-Saarelainen Oy:n arvonnat tapahtuvat vain yrityksen virallisella Facebook-tilillä (www.facebook.com/sahkosaarelainen). Facebook ei ole millään tavalla mukana arvonnoissa.

Ota yhteyttä

Kuinka voimme olla avuksi? Ota yhteyttä Sähkö-Saarelaiseen, palaamme asiaan pikimmiten!

Yhteystiedot

Kuurnankatu 49
80130 Joensuu
etunimi.sukunimi@sahko-saarelainen.fi

Sivustolla käytetään evästeitä kävijäseurantaan
Rekisteriseloste

010 3975 000

Mitä asiasi koskee?

Please leave this field empty.