Laatu lähtee perinteistä, osaaminen ihmisistä

Sähköurakointi ja -asennus

Sähkö-Saarelaisella on pitkä kokemus monipuolista ammattitaitoa vaativista urakkakohteista. Lasku- ja pientöiden teossa olemme täsmällisiä, osaavia ja ehtiviä. Tunnemme toimialueemme ja asiakkaidemme tarpeet - osaamme ennakoida, emme kavahda kiirettä emmekä tuhlaa aikaa. Panostamme pitkiin ja luottamuksellisiin asiakkuuksiin ja kumppanuuksiin.

Haastavien urakoiden ammattilainen

Julkinen rakentaminen sekä liike- ja toimistorakentaminen muodostavat keskeisen osan Sähkö-Saarelaisen liiketoiminnasta. Myös teollisuudessa meillä on useita pitkäaikaisia urakoinnin, asennuksen ja huollon asiakkaita. Tarjoamme palvelua kotitalouksien valaisimen asennuksesta aina tehtaiden sähköistämiseen. Sähkö-Saarelaisella on laajimmat S1 -ryhmän asennusoikeudet.

Erityisosaamistamme ovat muun muassa:

Ota yhteyttä sähkötyönjohtoomme ja kysy lisää.

”Asiakkaat haluavat tehokkuutta, vaivattomuutta, mukavuutta. Millä tekniikalla asiat saadaan tapahtumaan, ei läheskään aika ole asiakkaalle se ydinjuttu.

Teknisen osaamisen lisäksi Sähkö-Saarelaisen ammattilaiset ovatkin ennen muuta asioiden ratkaisijoita!”

 

Lue lisää aiheesta

AsennusHuoltoMyymälä

Palvelumme koronavirusepidemian aikana

Palvelemme asiakkaitamme toistaiseksi normaalisti koronavirusepidemiasta huolimatta. Töitä tehdessämme otamme aina huomioon henkilöiden väliset turvaetäisyydet... Lue lisää ...
Asennus
mika_nevalainen_low

Sopivasti vastuuta ja haasteita

Lukion ja armeijan jälkeen ammattikoulun sähköpuolen opintoihin. Sellainen oli Mika Nevalaisen polku, eikä yllätys... Lue lisää ...

Ota yhteyttä

Kuinka voimme olla avuksi? Ota yhteyttä Sähkö-Saarelaiseen, palaamme asiaan pikimmiten!

Yhteystiedot

Kuurnankatu 49
80130 Joensuu
etunimi.sukunimi@sahko-saarelainen.fi

Rekisteriseloste

010 3975 000

Mitä asiasi koskee?

Please leave this field empty.