Laatu lähtee perinteistä, osaaminen ihmisistä

Sähköurakointi ja -asennus

Sähkö-Saarelaisella on pitkä kokemus monipuolista ammattitaitoa vaativista urakkakohteista. Lasku- ja pientöiden teossa olemme täsmällisiä, osaavia ja ehtiviä. Tunnemme toimialueemme ja asiakkaidemme tarpeet - osaamme ennakoida, emme kavahda kiirettä emmekä tuhlaa aikaa. Panostamme pitkiin ja luottamuksellisiin asiakkuuksiin ja kumppanuuksiin.

Haastavien urakoiden ammattilainen

Julkinen rakentaminen sekä liike- ja toimistorakentaminen muodostavat keskeisen osan Sähkö-Saarelaisen liiketoiminnasta. Myös teollisuudessa meillä on useita pitkäaikaisia urakoinnin, asennuksen ja huollon asiakkaita. Sähkö-Saarelaisella on laajimmat S1 -ryhmän asennusoikeudet.

Palvelukonsepti isännöintiin

Viime vuosina olemme aktiivisesti kehittäneet palveluja isännöintiyrityksille sekä taloyhtiöille. Palvelukonseptimme lähtee tavoitteesta keventää isännöinnin ja huoltoyhtiöiden kiirettä ja työtaakkaa. Palvelu on nopeaa ja täsmällistä. Varastomme ja myymälämme valikoimista asiakas saa useimmat tarvikkeet odottamatta. Asiantuntijamme antavat tarvittaessa opastusta. Palveluketjun toisessa päässä taloyhtiön tyytyväiset asiakkaat kiittävät!

Erityisosaamistamme ovat muun muassa:

”Asiakkaat haluavat tehokkuutta, vaivattomuutta, mukavuutta. Millä tekniikalla asiat saadaan tapahtumaan, ei läheskään aika ole asiakkaalle se ydinjuttu.

Teknisen osaamisen lisäksi Sähkö-Saarelaisen ammattilaiset ovatkin ennen muuta asioiden ratkaisijoita!”

 

Kerromme mielellämme lisää arkea helpottavasta palvelusopimuksesta!

 

Lue lisää aiheesta

Asennus
kuvat 054

Uusi kerrostalo kohoaa Rantakylään

Rantakylän ostoskeskuksen läheisyyteen, aivan K-Supermarket Rantakylän viereen, on kohoamassa uusi kerrostalo, jonka rakennuttaa Lujatalo... Lue lisää ...
AsennusKiinteistöt
artikkelikuva-022016

Rantakylän K-Supermarket valmistuu aikataulussa

Joensuun kaupunkikuvan kehitystä tarkkailleet ovat todennäköisesti huomanneet useamman rakennustyömaan Rantakylän ostos- ja palvelukeskuksen ympäristössä.... Lue lisää ...

Ota yhteyttä

Kuinka voimme olla avuksi? Ota yhteyttä Sähkö-Saarelaiseen, palaamme asiaan pikimmiten!

Yhteystiedot

Kuurnankatu 49
80130 Joensuu
etunimi.sukunimi@sahko-saarelainen.fi

010 3975 000

Mitä asiasi koskee?

Please leave this field empty.