Ajankohtaiset tiedotteemme

Rantakylän K-Supermarket valmistuu aikataulussa

artikkelikuva-022016

Joensuun kaupunkikuvan kehitystä tarkkailleet ovat todennäköisesti huomanneet useamman rakennustyömaan Rantakylän ostos- ja palvelukeskuksen ympäristössä. Yksi näistä työmaista on Rantakylän tuleva K-kauppa, joka valmistuu nykyisen K-Supermarket Mesikan taakse. Kauppakiinteistön rakennuttaa Kiinteistö Oy Joensuun Purosuunkatu 1, joka on Sähkö-Saarelaisen omistama kiinteistöyhtiö.

Tulevan K-Supermarketin rakentaminen on edennyt aikataulun mukaisesti. Tällä hetkellä kiinteistössä tehdään ahkerasti sisäpuoleisia töitä. Sähkötöiden osalta kaapelointi ja keskusasennukset saatiin pääosin valmiiksi helmikuussa. Maaliskuun aikana valaisinten tulisi olla pääosin asennettuna ja huhtikuun loppuun mennessä sisäpuoleiset työt ovat jo suurimmaksi osaksi valmiit.

Ylhäällä oleva kuva näyttää millainen kaupparakennuksen sisäpuoli on tällä hetkellä. Kuva on otettu Purosuunkadulle päin. Ikkunoista näkyy vielä Mesikan nykyinen kauppakiinteistö. Vanha kiinteistö puretaan rakennustöiden loppuvaiheessa, jonka jälkeen parkkipaikalta on esteetön pääsy uuteen kauppaan. Uusi Rantakylän K-Supermarket avautuu palvelemaan asiakkaitaan toukokuun aikana.

Ota yhteyttä

Kuinka voimme olla avuksi? Ota yhteyttä Sähkö-Saarelaiseen, palaamme asiaan pikimmiten!

Yhteystiedot

Kuurnankatu 49
80130 Joensuu
etunimi.sukunimi@sahko-saarelainen.fi

010 3975 000

Mitä asiasi koskee?

Please leave this field empty.