Laatu lähtee perinteistä, osaaminen ihmisistä

Työ ja ura Sähkö-Saarelaisella

Alansa kärkiyhtiö on merkittävä työllistäjä

Sähkö-Saarelainen Oy on talotekniikan asiantuntijayritys. Joensuulainen perheyhtiö on perustettu vuonna 1936. Menneiden 80 vuoden aikana yritys on kasvanut ja kehittynyt toimialansa edelläkävijäksi. Yhtiön liikevaihto on noin 8 miljoonaa euroa.

Sähkö-Saarelainen työllistää 60 henkilöä. Sähköasentajia työntekijöistä on tällä hetkellä 35 ja putkiasentajia noin 10. Sähköalan koulutuksen saaneiden lisäksi yhtiössä työskentelee muun muassa kaupallisen alan ammattilaisia.

Mestarit ja kisällit

Teemme aktiivista oppilaitosyhteistyötä Pohjois-Karjalan ammattiopiston kanssa. Yhteistyöhön sisältyy muun muassa jatkuva 1-2 opiskelijan työharjoittelun järjestäminen.

Kun alalle vastavalmistuneen nuoren asenne ja halu oppia on kohdillaan, kokeneiden konkariemme kanssa pääset hiomaan taitojasi huippuammattilaiseksi.

Hyvä työnantaja

Sähkö-Saarelainen pitää työntekijöistään hyvää huolta. Henkilöstöpolitiikastamme kertoo paljon se, ettei yhtiö ole 20 viime vuoden aikana kertaakaan lomauttanut väkeään.

Pääset työskentelemään alansa parhaiden ammattilaisten kanssa. Tarjolla on kiinnostavia ja haasteellisina tekijäänsä palkitsevia töitä isoista urakoista huoltoihin ja pienasennuksiin.

Ammattitaidon ylläpito ja tarvittavat jatkokoulutukset kuuluvat asiaan.

Lue lisää siitä, mitä talossa pitkään ollut myymäläpäällikkö ja äskettäin vakinaistettu nuorempi sähköasentaja työpaikastaan tuumivat.

Tutustu uratarinoihin

Uratarinat

Sopivasti vastuuta ja haasteita

mika_nevalainen_low

Lukion ja armeijan jälkeen ammattikoulun sähköpuolen opintoihin. Sellainen oli Mika Nevalaisen polku, eikä yllätys – suvussa on enemmänkin sähköpuolen ammattilaisia. Lukiopohjalta opinnot sujuivat rivakkaa vauhtia. Kahdessa vuodessa Nevalaisen plakkarissa oli sekä sähköasentajan että automaatioasentajan paperit.

Lue koko kirjoitus »

Hyvä työporukka ja ilo ihmisten kohtaamisesta

ismo_myymala_low

Myymäläpäällikkö Ismo Niikko on elementissään asiakaspalvelussa. Hän mainitsee myhäillen, että kanta-asiakkaita on jopa 40 vuoden takaa.

Lue koko kirjoitus »

Ota yhteyttä

Kuinka voimme olla avuksi? Ota yhteyttä Sähkö-Saarelaiseen, palaamme asiaan pikimmiten!

Yhteystiedot

Kuurnankatu 49
80130 Joensuu
etunimi.sukunimi@sahko-saarelainen.fi

Rekisteriseloste

010 3975 000

Mitä asiasi koskee?

Please leave this field empty.