Ajankohtaiset tiedotteemme

Uusi kerrostalo kohoaa Rantakylään

kuvat 054

Rantakylän ostoskeskuksen läheisyyteen, aivan K-Supermarket Rantakylän viereen, on kohoamassa uusi kerrostalo, jonka rakennuttaa Lujatalo Oy. Asunto Oy Joensuun Kotipihlaja on valmistuttuaan kahdeksankerroksinen asuintalo, johon tulee yhteensä 49 erikokoista asuntoa yksiöstä kolmioon. Lisäksi rakennuksen alakertaan tulee liiketilaa ja yläkertaan taloyhtiön sauna omalla terassilla. Sähkötyöt tähän kerrostalokohteeseen tekee Sähkö-Saarelainen.

Työmaa on pysynyt aikataulussa ja tällä hetkellä talo on kohonnut jo neljänteen kerrokseen. Yllä olevassa kuvassa ollaan ”holvilla” neljännen kerroksen katon päällä asentamassa putkia ja kattorasioita asuntojen sähköjohtoja varten. Sama työvaihe toistuu luonnollisesti jokaisen kerroksen kohdalla. Aina säätila ei kuitenkaan ole yhtä suotuisa – holvin putkitus on tehtävä myös tuulessa ja tuiskussa. Kun kerrostaloon on saatu lopulta katto päälle, sähköasentajat siirtyvät tekemään johtojen vetoa ja sisäasennuksia.

Asunto Oy Joensuun Kotipihlaja valmistuu ensi heinäkuussa. Huoneistoja on vielä vapaana. Taloon ja asuntojen sisäratkaisuihin voit tutustua helposti Lujakotien nettisivuilla.

Ota yhteyttä

Kuinka voimme olla avuksi? Ota yhteyttä Sähkö-Saarelaiseen, palaamme asiaan pikimmiten!

Yhteystiedot

Kuurnankatu 49
80130 Joensuu
etunimi.sukunimi@sahko-saarelainen.fi

010 3975 000

Mitä asiasi koskee?

Please leave this field empty.