Laatu lähtee perinteistä, osaaminen ihmisistä

Myymäläpäällikkömme Ismo eläköityy syksyllä

Ismon kuva

Monien tuntema Ismo Niikko toimii myymäläpäällikkönä Sähkö-Saarelaisella ja jää eläkkeelle syys- lokakuun vaihteessa. Yli neljän vuosikymmenen kunniakas työura tulee näin päätökseensä. Ismon työpanos on ollut vuodesta toiseen tärkeä osa Sähkö-Saarelaisen toimintaa.

Ismo eli lapsuutensa Kontiolahden Mönnissä, mutta muutti Joensuun kaupunkiin töiden perässä. Myyjän ammatti kiehtoi Ismoa ja pian hän löysikin etsimäänsä työtä. Ismo aloitti työt Sähkö-Saarelaisella 9.2.1976 myyjäharjoittelijana. Ismolla on siis työuraa takana 45 vuotta.

Muutokset myyjän työssä ja kodinkoneissa ovat olleet suuria. Ismon aloittaessa työt oli myynnissä vielä pulsaattoripesukoneita ja videonauhureita, eikä myyjällä ollut käytössään tietokoneita ajan tasalla olevien tietokantojen kera.

Sähkö-Saarelaisen palveluhenkilöstö koostuu pitkäaikaisista työntekijöistä, jotka puhaltavat kaikki yhteen hiileen. Ismo kertookin työyhteisön hyvän yhteishengen olevan yksi työn palkitsevimmista puolista. Toinen on sosiaalinen kanssakäyminen kauppatilanteessa.

– Monet asiakkaat haluavat edelleen aitoa ihmiskontaktia ja palvelua, Ismo kertoo. Osa Ismon vakioasiakkaista onkin asioinut Sähkö-Saarelaisella jo kymmenien vuosien ajan. Ismo iloitsee erityisesti silloin, kun hän näkee asiakkaastaan selvästi, että hän on tyytyväinen siihen palveluun ja tuotteisiin mitä hän Sähkö-Saarelaiselta sai.

Vaikka tekniikka onkin kehittynyt vuosien aikana paljon, niin ainakin yksi asia on Ismon mukaan pysynyt samana:

– Kun saa tyytyväisen asiakkaan lähtemään kerran ulos ovesta, niin hän yleensä tulee myös takaisin.

Ismon eläköitymisen myötä myymälä Kuurnankadulla kokee remontin, jossa tilaa pienennetään ja valikoimaa supistetaan. Vielä kuitenkin ehdit käymään myymälässämme tapaamassa Ismoa ja hankkimassa varaston tyhjennystuotteita edulliseen hintaan.

Katso myös YouTubesta lyhyt video Ismon urasta.

Ota yhteyttä

Kuinka voimme olla avuksi? Ota yhteyttä Sähkö-Saarelaiseen, palaamme asiaan pikimmiten!

Yhteystiedot

Kuurnankatu 49
80130 Joensuu
etunimi.sukunimi@sahko-saarelainen.fi

Sivustolla käytetään evästeitä kävijäseurantaan
Rekisteriseloste

010 3975 000

Mitä asiasi koskee?

Please leave this field empty.