Laatu lähtee perinteistä, osaaminen ihmisistä

Työ ja ura Sähkö-Saarelaisella

Alansa kärkiyhtiö on merkittävä työllistäjä

Sähkö-Saarelainen Oy on talotekniikan asiantuntijayritys. Joensuulainen perheyhtiö on perustettu vuonna 1936. Yli kahdeksan vuosikymmenen aikana yritys on kasvanut ja kehittynyt toimialansa edelläkävijäksi. Yhtiön liikevaihto on vuosittain noin 10 miljoonaa euroa.

Sähkö-Saarelainen työllistää noin 60 henkilöä. Sähköasentajia työntekijöistä on tällä hetkellä 35 ja putkiasentajia noin 10. Taloteknisen koulutuksen saaneiden lisäksi yhtiössä työskentelee muun muassa kaupallisen alan ammattilaisia.

Mestarit ja kisällit

Teemme aktiivista oppilaitosyhteistyötä Pohjois-Karjalan ammattiopiston kanssa. Yhteistyöhön sisältyy muun muassa jatkuva 1-2 opiskelijan työharjoittelun järjestäminen.

Kun alalle vastavalmistuneen nuoren asenne ja halu oppia on kohdillaan, kokeneiden konkariemme kanssa pääset hiomaan taitojasi huippuammattilaiseksi.

Hyvä työnantaja

Sähkö-Saarelainen pitää työntekijöistään hyvää huolta. Tarjoamme henkilökunnallemme etuina mm. sairaanhoitokuluvakuutuksen ja ePassi -järestelmän. Henkilökuntamme on ollut myös erittäin sitoutunutta: meillä on ollut useita yli 40-vuotta kestäneitä työsuhteita.

Pääset työskentelemään alansa parhaiden ammattilaisten kanssa. Tarjolla on kiinnostavia ja haasteellisina tekijäänsä palkitsevia töitä isoista urakoista huoltoihin ja pienasennuksiin.

Ammattitaidon ylläpito ja tarvittavat jatkokoulutukset kuuluvat asiaan.

Lue lisää siitä, mitä talossa pitkään ollut myymäläpäällikkö ja äskettäin vakinaistettu nuorempi sähköasentaja työpaikastaan tuumivat.

Tutustu uratarinoihin

Uratarinat

Sopivasti vastuuta ja haasteita

Lukion ja armeijan jälkeen ammattikoulun sähköpuolen opintoihin. Sellainen oli Mika Nevalaisen polku, eikä yllätys – suvussa on enemmänkin sähköpuolen ammattilaisia. Lukiopohjalta opinnot sujuivat rivakkaa vauhtia. Kahdessa vuodessa Nevalaisen plakkarissa oli sekä sähköasentajan että automaatioasentajan paperit.

Lue koko kirjoitus »

Hyvä työporukka ja ilo ihmisten kohtaamisesta

Myymäläpäällikkö Ismo Niikko on elementissään asiakaspalvelussa. Hän mainitsee myhäillen, että kanta-asiakkaita on jopa 40 vuoden takaa.

Lue koko kirjoitus »

Ota yhteyttä

Kuinka voimme olla avuksi? Ota yhteyttä Sähkö-Saarelaiseen, palaamme asiaan pikimmiten!

Yhteystiedot

Kuurnankatu 49
80130 Joensuu
etunimi.sukunimi@sahko-saarelainen.fi

Muuta evästevalintoja
Rekisteriseloste
Eettiset periaatteet ja ilmoituskanava

010 3975 000

    Mitä asiasi koskee?