Laatu lähtee perinteistä, osaaminen ihmisistä

Sähkö-Saarelainen Oy

Palvelujamme ovat sähköurakointi- ja asennus, putkityöt, sähkötarvikkeiden myynti, kodin- ja laitoskoneiden huolto sekä kiinteistöliiketoiminta.

Sähkö-Saarelainen Oy on talotekniikan asiantuntijayritys. Joensuulainen perheyhtiö on perustettu vuonna 1936.

Työllistämme noin 60 henkilöä – työntekijöistämme suurin osa on putki- ja sähköasentajia. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2021 noin 10,8 miljoonaa euroa.

Palvelua ammattilaisille

Yhtiön pääpaikka on Joensuu, ydintoimialuettamme on Pohjois-Karjala. Sähkö-Saarelainen tunnetaan erityisesti julkisrakennusten sekä kaupan, teollisuuden ja toimistotilojen talotekniikkaurakoinnin osaajana. Runsaan varaston sekä laadukkaan ajoneuvokalustomme ansiosta voimme tarjota nopeaa ja tehokasta palvelua myös lyhyissä ja kiireellisissä asennustarpeissa. Keväästä 2019 lähtien olemme toimineet myös putkiasennustoimialalla toiminimellä Putki-Suomalainen.

Palvelua kuluttaja-asiakkaille

Kysyvä ei tieltä eksy – tervetuloa Sähkö-Saarelaisen palvelevaan myymälään! Asiantuntijamme neuvovat sähköisissä asioissa olipa kyse oikeanlaisen lampun valinnasta tai kodinkonehankinnasta. Myymälämme monipuolisesta tarjonnasta löydät myös kattavan valikoiman sähkötarvikkeita ja kotitalouskoneita sekä kiukaita. Meiltä löydät myös sähkö- ja putkiasentajan palvelut pieniin kodin tarpeisiin.

 

Perehdy historiaamme

”Toimintamme on vuosikymmenten ajan nojannut hyvään palveluun, asiansa osaaviin ammattilaisiin, asiakkaiden kuuntelemiseen sekä lujiin ja luottamuksellisiin asiakassuhteisiin.”

 

Tutustu työmaihin

Tervetuloa myymäläämme

Ota yhteyttä

Kuinka voimme olla avuksi? Ota yhteyttä Sähkö-Saarelaiseen, palaamme asiaan pikimmiten!

Yhteystiedot

Kuurnankatu 49
80130 Joensuu
etunimi.sukunimi@sahko-saarelainen.fi

Sivustolla käytetään evästeitä kävijäseurantaan
Rekisteriseloste

010 3975 000

Mitä asiasi koskee?

Please leave this field empty.