Kauaskantoisia ratkaisuja

Sähkö-Saarelainen Oy

Alallamme laatua mitataan vuosikymmenissä. Tehtävänämme on tuottaa kauaskantoisia ratkaisuja asiakkaillemme.

Sähkö-Saarelainen Oy on talotekniikan asiantuntijayritys. Joensuulainen perheyhtiö on perustettu vuonna 1936.

Työllistämme noin 60 henkilöä – työntekijöistämme suurin osa on putki- ja sähköasentajia. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2023 noin 12,1 miljoonaa euroa.

Laadukasta palvelua

Sähkö- ja putkiasennuksia teemme kaiken kokoisiin koteihin, toimistoihin, teollisuuteen sekä julkisiin rakennuksiin Pohjois-Karjalan alueella. Putkiasennuksissa toimimme nimellä Putki-Suomalainen. Palveluihimme kuuluu myös sähkölaitteiden ja laitoskoneiden huolto ja myynti. Asiakkuuksissa ja yhteistyökumppaniuksissa panostamme jatkuvuuteen. Painotamme yhteistyössä mutkattomuutta ja sujuvuutta.

Pitkäjänteistä työtä

Henkilöstömme on monipuolinen porukka 20-, 30-, 40-, 50- ja 60- vuotiaita osaajia, joista useimmat ovat olleet meillä yli vuosikymmenen töissä. Henkilöstön koulutus ja oppimisen mahdollistaminen on meille tärkeää, se on tärkeä tapa kehittää osaamista. Henkilökunnan lisäksi pidämme huolta taloudestamme. Vahva talous ja pitkät asiakassuhteet turvaavat tulevaisuuden toiminnan.

 

Perehdy historiaamme

Katso 20 s video toiminnastamme

”Toimintamme on vuosikymmenten ajan nojannut hyvään palveluun, asiansa osaaviin ammattilaisiin, asiakkaiden kuuntelemiseen sekä lujiin ja luottamuksellisiin asiakassuhteisiin.”

Eettiset periaatteemme

yhteislogo2

Ota yhteyttä

Kuinka voimme olla avuksi? Ota yhteyttä Sähkö-Saarelaiseen, palaamme asiaan pikimmiten!

Yhteystiedot

Kuurnankatu 49
80130 Joensuu
etunimi.sukunimi@sahko-saarelainen.fi

Muuta evästevalintoja
Rekisteriseloste
Eettiset periaatteet ja ilmoituskanava

010 3975 000

    Mitä asiasi koskee?