Laatu lähtee perinteistä, osaaminen ihmisistä

Perheyhtiö neljännessä polvessa

 

Ivar Saarelainen perusti Sähkö-Saarelaisen kesäkuussa 1936, eli 85 vuotta sitten. Yritys myi radioita ja sähkötarvikkeita. 1930-luvulla sähköttömällä maaseudulla radiota kuunneltiin ladattavan akun voimalla. Kun akku tyhjeni, se lähetettiin linja-autokyydillä kaupunkiin Ivarin liikkeeseen ladattavaksi.

Ivar Saarelaisen jälkeen perheyhtiön johtoon tuli Antti Saarelainen. Hänen poikansa ja yhtiön hallituksen nykyinen puheenjohtaja Vesa Saarelainen työskenteli yrityksen toimitusjohtajana helmikuuhun 2016 saakka. Tuolloin vetovastuun perheyhtiöstä otti Vesa Saarelaisen poika Antti Saarelainen. Antti Saarelainen on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri ja kauppatieteiden kandidaatti.

Katso video 80-luvun toiminnasta

 

”Kuluneina vuosikymmeninä Sähkö-Saarelainen on suhdanneherkällä toimialalla kokenut sekä ylä- että alamäkiä. Vastuullisuus ja reilu toimintatapa on kantanut meitä aikojen yli.

Asiakkaiden arvostaminen, yhteistyön pitkäjänteisyys, laatu ja luotettavuus ovat kaiken tekemisen ytimessä. Näitä arvoja haluamme pitää yllä myös tulevaisuudessa.”

tvkuva

rantakylan_myymala

Ota yhteyttä

Kuinka voimme olla avuksi? Ota yhteyttä Sähkö-Saarelaiseen, palaamme asiaan pikimmiten!

Yhteystiedot

Kuurnankatu 49
80130 Joensuu
etunimi.sukunimi@sahko-saarelainen.fi

Muuta evästevalintoja
Rekisteriseloste
Eettiset periaatteet ja ilmoituskanava

010 3975 000

    Mitä asiasi koskee?