Laatu lähtee perinteistä, osaaminen ihmisistä

Kiinteistöliiketoiminta

Sähkö-Saarelainen on mukana Joensuun kehittämisessä

Jo muutamien vuosien ajan Sähkö-Saarelainen on rakentanut kiinteistöliiketoiminnasta toista tukijalkaa sähköurakoinnin rinnalle. Määrätietoisen liiketoiminnan kehittämisen tavoitteena on varmistaa yritystoiminnan jatkuvuus ja työpaikat alalle tyypillisistä suhdanneheilahteluista huolimatta.

Johdonmukainen ja pitkäjänteinen kiinteistöliiketoiminta on samalla myös Sähkö-Saarelaisen panos Joensuun ja kaupunkikuvan kehittämiseen.

Tällä hetkellä Sähkö-Saarelainen Oy omistaa muun muassa Joensuun Kauppakaaren kiinteistön, jossa vuokralaisina on useita yrityksiä.

 

Sähkö-Saarelaisen omistamia liiketiloja on muun muassa Joensuun Koulukadulla sekä Iso Myyn kauppakeskuksessa. Yhtiöllä on myös muutamia vuokrattavia asunto-osakkeita Joensuun keskustassa sekä Rantakylässä.

Niin ikään Joensuun Rantakylään on rakenteilla Sähkö-Saarelaisen kiinteistöliiketoimintaan kuuluva Kiinteistö Oy Joensuun Puronsuunkatu 1. Päivittäistavarakaupan kiinteistö valmistuu keväällä 2017.

Lue lisää aiheesta

AsennusKiinteistöt
artikkelikuva-022016

Rantakylän K-Supermarket valmistuu aikataulussa

Joensuun kaupunkikuvan kehitystä tarkkailleet ovat todennäköisesti huomanneet useamman rakennustyömaan Rantakylän ostos- ja palvelukeskuksen ympäristössä.... Lue lisää ...
Asennus
kuvat 054

Uusi kerrostalo kohoaa Rantakylään

Rantakylän ostoskeskuksen läheisyyteen, aivan K-Supermarket Rantakylän viereen, on kohoamassa uusi kerrostalo, jonka rakennuttaa Lujatalo... Lue lisää ...

Ota yhteyttä

Kuinka voimme olla avuksi? Ota yhteyttä Sähkö-Saarelaiseen, palaamme asiaan pikimmiten!

Yhteystiedot

Kuurnankatu 49
80130 Joensuu
etunimi.sukunimi@sahko-saarelainen.fi

010 3975 000

Mitä asiasi koskee?

Please leave this field empty.