Laatu lähtee perinteistä, osaaminen ihmisistä

Kiinteistöliiketoiminta

Sähkö-Saarelainen on mukana Joensuun kehittämisessä

Jo muutamien vuosien ajan Sähkö-Saarelainen on rakentanut kiinteistöliiketoiminnasta toista tukijalkaa sähköurakoinnin rinnalle. Määrätietoisen liiketoiminnan kehittämisen tavoitteena on varmistaa yritystoiminnan jatkuvuus ja työpaikat alalle tyypillisistä suhdanneheilahteluista huolimatta.

Johdonmukainen ja pitkäjänteinen kiinteistöliiketoiminta on samalla myös Sähkö-Saarelaisen panos Joensuun ja kaupunkikuvan kehittämiseen.

Tällä hetkellä Sähkö-Saarelainen Oy omistaa muun muassa Joensuun Kauppakaaren kiinteistön, jossa vuokralaisina on useita yrityksiä.

 

Sähkö-Saarelaisen omistamia liiketiloja on muun muassa Joensuun Koulukadulla sekä Iso Myyn kauppakeskuksessa. Yhtiöllä on myös muutamia vuokrattavia asunto-osakkeita Joensuun keskustassa sekä Rantakylässä.

Niin ikään Joensuun Rantakylään on rakenteilla Sähkö-Saarelaisen kiinteistöliiketoimintaan kuuluva Kiinteistö Oy Joensuun Puronsuunkatu 1. Päivittäistavarakaupan kiinteistö valmistuu keväällä 2017.

Lue lisää aiheesta

IMG_1210tas

LEDit auttavat pimeyteen

Vuoden viimeiset kuukaudet ovat vuoden pimeintä aikaa. Tutkimusten mukaan valon puute voi masentaa myös... Lue lisää ...
Myymälä
myymala_valaisimet

Koristevalaisimet palaavat myymälän valikoimiin

Sähkö-Saarelaisen myymälän valikoima laajenee, kun ripustettavat koristevalaisimet tulevat mukaan valikoimaan. Yhteensä valaisimia on esillä... Lue lisää ...

Ota yhteyttä

Kuinka voimme olla avuksi? Ota yhteyttä Sähkö-Saarelaiseen, palaamme asiaan pikimmiten!

Yhteystiedot

Kuurnankatu 49
80130 Joensuu
etunimi.sukunimi@sahko-saarelainen.fi

Rekisteriseloste

010 3975 000

Mitä asiasi koskee?

Please leave this field empty.