Ajankohtaiset tiedotteemme

Uusi kerrostalo kohoaa Rantakylään

kuvat 054

Rantakylän ostoskeskuksen läheisyyteen, aivan K-Supermarket Rantakylän viereen, on kohoamassa uusi kerrostalo, jonka rakennuttaa Lujatalo Oy. Asunto Oy Joensuun Kotipihlaja on valmistuttuaan kahdeksankerroksinen asuintalo, johon tulee yhteensä 49 erikokoista asuntoa yksiöstä kolmioon. Lisäksi rakennuksen alakertaan tulee liiketilaa ja yläkertaan taloyhtiön sauna omalla terassilla. Sähkötyöt tähän kerrostalokohteeseen tekee Sähkö-Saarelainen.

Työmaa on pysynyt aikataulussa ja tällä hetkellä talo on kohonnut jo neljänteen kerrokseen. Yllä olevassa kuvassa ollaan ”holvilla” neljännen kerroksen katon päällä asentamassa putkia ja kattorasioita asuntojen sähköjohtoja varten. Sama työvaihe toistuu luonnollisesti jokaisen kerroksen kohdalla. Aina säätila ei kuitenkaan ole yhtä suotuisa – holvin putkitus on tehtävä myös tuulessa ja tuiskussa. Kun kerrostaloon on saatu lopulta katto päälle, sähköasentajat siirtyvät tekemään johtojen vetoa ja sisäasennuksia.

Asunto Oy Joensuun Kotipihlaja valmistuu ensi heinäkuussa. Huoneistoja on vielä vapaana. Taloon ja asuntojen sisäratkaisuihin voit tutustua helposti Lujakotien nettisivuilla.

Koristevalaisimet palaavat myymälän valikoimiin

myymala_valaisimet

Sähkö-Saarelaisen myymälän valikoima laajenee, kun ripustettavat koristevalaisimet tulevat mukaan valikoimaan. Yhteensä valaisimia on esillä myymälän katossa useita kymmeniä kappaleita ja tilaustavarana satoja lisää. Laajasta mallistosta löytyy ratkaisu useimpiin koteihin.

Ripustettavat valaisimet palaavat myymälän valikoimiin yli kymmenen vuoden tauon jälkeen. Myymäläpäällikkö Ismo Niikon mukaan aika valaisinmalliston laajentamiselle on nyt otollinen.

– Useat koristevalaisimien myyjät ovat lopettaneet tai vähentäneet toimintaansa Joensuussa. Monet asiakkaat ovat kyselleet, miksei meiltä tällaisia valaisimia löydy.

Niikko muistuttaa myös, että Sähkö-Saarelaiselta on mahdollista tilata valaisinkaupan yhteydessä asennus- ja kotiinkuljetuspalvelu.

– Tarvittaessa tuomme valaisimen lamppuineen kotiovelle ja kytkemme valaisimen oikealla tavoin paikalleen.

Esillä olevien valaisinten lisäksi myymälästä on mahdollista tilata mikä tahansa valaisin e.liten tai Innoluxin valikoimasta. Toimitusaika on tällöin muutamia päiviä.

Tervetuloa tutustumaan valaisinvalikoimaan myymälässämme!

Lisätietoja valaisimista ja sähkötarvikkeista saat myymäläpäällikkö Ismo Niikolta p. 010-3975004.

Rantakylän K-Supermarket valmistuu aikataulussa

artikkelikuva-022016

Joensuun kaupunkikuvan kehitystä tarkkailleet ovat todennäköisesti huomanneet useamman rakennustyömaan Rantakylän ostos- ja palvelukeskuksen ympäristössä. Yksi näistä työmaista on Rantakylän tuleva K-kauppa, joka valmistuu nykyisen K-Supermarket Mesikan taakse. Kauppakiinteistön rakennuttaa Kiinteistö Oy Joensuun Purosuunkatu 1, joka on Sähkö-Saarelaisen omistama kiinteistöyhtiö.

Tulevan K-Supermarketin rakentaminen on edennyt aikataulun mukaisesti. Tällä hetkellä kiinteistössä tehdään ahkerasti sisäpuoleisia töitä. Sähkötöiden osalta kaapelointi ja keskusasennukset saatiin pääosin valmiiksi helmikuussa. Maaliskuun aikana valaisinten tulisi olla pääosin asennettuna ja huhtikuun loppuun mennessä sisäpuoleiset työt ovat jo suurimmaksi osaksi valmiit.

Ylhäällä oleva kuva näyttää millainen kaupparakennuksen sisäpuoli on tällä hetkellä. Kuva on otettu Purosuunkadulle päin. Ikkunoista näkyy vielä Mesikan nykyinen kauppakiinteistö. Vanha kiinteistö puretaan rakennustöiden loppuvaiheessa, jonka jälkeen parkkipaikalta on esteetön pääsy uuteen kauppaan. Uusi Rantakylän K-Supermarket avautuu palvelemaan asiakkaitaan toukokuun aikana.

Lampun värisävyllä on väliä

lamput-airam

Perinteisen hehkulampun lähes täydellinen katoaminen markkinoilta on tuonut kotien valaistukseen paljon uusia mahdollisuuksia. LED-lamput ja -valaisimet ovat tehokkaampia ja monipuolisempia vaihtoehtoja kaikille käyttäjäryhmille. Yksi tärkeimmistä muutoksista on mahdollisuus valita valaistuksen värilämpötila entistä paremmin. Lue koko kirjoitus »

Siilaisen työmaalla asennetaan nyt sähkökeskuksia

wp_20170127_005

 

Sähkö-Saarelaisen vuoden 2017 työmäärältään merkittävin työmaa on Joensuun Siilaisen terveysaseman uusin laajennus. Lue koko kirjoitus »

Karhunmäen koulu vuoden 2016 suurimpia sähköurakoita

karhunmaenkoulu_ulkoa_1pieni

Karhunmäen koulu avasi ovensa noin 300 oppilaalle ja 26 esikoululaiselle tammikuun alussa. Koulun valaistuksen ja telejärjestelmien sähkötyöt ovat yksi Sähkö-Saarelaisen suurimmista urakoista viime vuonna.

Lue koko kirjoitus »

Asiakas, hyvä palvelu ja osaaminen keskiössä

antti_saarelainen_low

Ketterä 80-vuotias päivitti ilmettään

Sähkö-Saarelaisen uusilla www-sivuilla asiakkaille ja yhteistyökumppaneille tarjotaan entistä aktiivisemmin tuoretta ja ajankohtaista tietoa yrityksestä, työmaista ja myös sähköurakoinnin toimialasta.

Lue koko kirjoitus »

Rakentaminen jatkuu vilkkaana Joensuussa

Kuva: Joensuun Kaupunki

Rakentaminen Itä-Suomessa on kasvussa. Pelkästään Joensuuhun arvioidaan rakennettavan yli puolella miljardilla eurolla seuraavan parin vuoden aikana. INFRA ry:n ajankohtaiskatsauksessa marraskuun 2016 puolivälissä todetaan, että ”Joensuu on tehnyt sen, mistä moni muu haaveilee. Kaupunki kasvaa ja vetää puoleensa verotuloja.”

Lue koko kirjoitus »

Ota yhteyttä

Kuinka voimme olla avuksi? Ota yhteyttä Sähkö-Saarelaiseen, palaamme asiaan pikimmiten!

Yhteystiedot

Kuurnankatu 49
80130 Joensuu
etunimi.sukunimi@sahko-saarelainen.fi

010 3975 000

Mitä asiasi koskee?

Please leave this field empty.