Ajankohtaiset tiedotteemme

LEDit auttavat pimeyteen

IMG_1210tas

Vuoden viimeiset kuukaudet ovat vuoden pimeintä aikaa. Tutkimusten mukaan valon puute voi masentaa myös ihmisen mielialaa. Onneksi apua löytyy pienellä vaivalla panostamalla valaistukseen.

Oman kodin valaistuksen ilmettä voi nopeasti parantaa uusimalla valaisimien lamput. Luonnollisesti palaneet lamput kannattaa vaihtaa hetimmiten, mutta myös toimivan näköinen lamppu voi hyvinkin olla vaihtokunnossa. Esimerkiksi loisteputkitekniikalla toimivissa lampuissa valoteho hiipuu merkittävästi vuosien saatossa. Samalla on mahdollista vaihtaa vanhat halogeeni- ja loisteputket energiatehokkaampiin LEDeihin.

Toinen tapa piristää valaistusta on vaihtaa lampun tai valaisimen värisävyä. Kellertävää valoa (värilämpö 2700 K) antavan lampun vaihtaminen kirkkaampaan värisävyyn (esim. kirkas valkea 4000 K) voi tuoda hauskaa piristystä kodin ilmeeseen. Myös sisustus näyttää erilaiselta valaistuksen sävyn muuttuessa. Asiaa kannattaa ehdottamasti kokeilla!

Suurimman muutoksen kodin valaistukseen saa uusimalla valaisimet kokonaan. Uusi LED-teknikka mahdollistaa esimerkiksi kapeat ja taipuisat valonauhat tai muuttuvan valaistuksen värisävyn. Uudet valaisimet sopivat myös entistä pienempiin väleihin, antavat enemmän valoa ja kuluttavat vähemmän sähköä verrattuna aiempaan. Huomattavaa on myös se, että monissa uusissa valaisimissa ei ole irroitettavia lamppuja laisinkaan. Valonlähteenä toimii ainostaan piirilevy, jossa LED-elementit ovat kiinteästi asennettuna.

Sähkö-Saarelaisen myymälästä löydät kattavat valaistusratkaisut kotiisi niin sisälle kuin ulos.

Koristevalaisimet palaavat myymälän valikoimiin

myymala_valaisimet

Sähkö-Saarelaisen myymälän valikoima laajenee, kun ripustettavat koristevalaisimet tulevat mukaan valikoimaan. Yhteensä valaisimia on esillä myymälän katossa useita kymmeniä kappaleita ja tilaustavarana satoja lisää. Laajasta mallistosta löytyy ratkaisu useimpiin koteihin.

Ripustettavat valaisimet palaavat myymälän valikoimiin yli kymmenen vuoden tauon jälkeen. Myymäläpäällikkö Ismo Niikon mukaan aika valaisinmalliston laajentamiselle on nyt otollinen.

– Useat koristevalaisimien myyjät ovat lopettaneet tai vähentäneet toimintaansa Joensuussa. Monet asiakkaat ovat kyselleet, miksei meiltä tällaisia valaisimia löydy.

Niikko muistuttaa myös, että Sähkö-Saarelaiselta on mahdollista tilata valaisinkaupan yhteydessä asennus- ja kotiinkuljetuspalvelu.

– Tarvittaessa tuomme valaisimen lamppuineen kotiovelle ja kytkemme valaisimen oikealla tavoin paikalleen.

Esillä olevien valaisinten lisäksi myymälästä on mahdollista tilata mikä tahansa valaisin e.liten tai Innoluxin valikoimasta. Toimitusaika on tällöin muutamia päiviä.

Tervetuloa tutustumaan valaisinvalikoimaan myymälässämme!

Lisätietoja valaisimista ja sähkötarvikkeista saat myymäläpäällikkö Ismo Niikolta p. 010-3975004.

Lampun värisävyllä on väliä

lamput-airam

Perinteisen hehkulampun lähes täydellinen katoaminen markkinoilta on tuonut kotien valaistukseen paljon uusia mahdollisuuksia. LED-lamput ja -valaisimet ovat tehokkaampia ja monipuolisempia vaihtoehtoja kaikille käyttäjäryhmille. Yksi tärkeimmistä muutoksista on mahdollisuus valita valaistuksen värilämpötila entistä paremmin. Lue koko kirjoitus »

Asiakas, hyvä palvelu ja osaaminen keskiössä

antti_saarelainen_low

Ketterä 80-vuotias päivitti ilmettään

Sähkö-Saarelaisen uusilla www-sivuilla asiakkaille ja yhteistyökumppaneille tarjotaan entistä aktiivisemmin tuoretta ja ajankohtaista tietoa yrityksestä, työmaista ja myös sähköurakoinnin toimialasta.

Lue koko kirjoitus »

Rakentaminen jatkuu vilkkaana Joensuussa

Kuva: Joensuun Kaupunki

Rakentaminen Itä-Suomessa on kasvussa. Pelkästään Joensuuhun arvioidaan rakennettavan yli puolella miljardilla eurolla seuraavan parin vuoden aikana. INFRA ry:n ajankohtaiskatsauksessa marraskuun 2016 puolivälissä todetaan, että ”Joensuu on tehnyt sen, mistä moni muu haaveilee. Kaupunki kasvaa ja vetää puoleensa verotuloja.”

Lue koko kirjoitus »

Ota yhteyttä

Kuinka voimme olla avuksi? Ota yhteyttä Sähkö-Saarelaiseen, palaamme asiaan pikimmiten!

Yhteystiedot

Kuurnankatu 49
80130 Joensuu
etunimi.sukunimi@sahko-saarelainen.fi

Rekisteriseloste

010 3975 000

Mitä asiasi koskee?

Please leave this field empty.