Ajankohtaiset tiedotteemme

LEDit auttavat pimeyteen

Vuoden viimeiset kuukaudet ovat vuoden pimeintä aikaa. Tutkimusten mukaan valon puute voi masentaa myös ihmisen mielialaa. Onneksi apua löytyy pienellä vaivalla panostamalla valaistukseen.

Oman kodin valaistuksen ilmettä voi nopeasti parantaa uusimalla valaisimien lamput. Luonnollisesti palaneet lamput kannattaa vaihtaa hetimmiten, mutta myös toimivan näköinen lamppu voi hyvinkin olla vaihtokunnossa. Esimerkiksi loisteputkitekniikalla toimivissa lampuissa valoteho hiipuu merkittävästi vuosien saatossa. Samalla on mahdollista vaihtaa vanhat halogeeni- ja loisteputket energiatehokkaampiin LEDeihin.

Toinen tapa piristää valaistusta on vaihtaa lampun tai valaisimen värisävyä. Kellertävää valoa (värilämpö 2700 K) antavan lampun vaihtaminen kirkkaampaan värisävyyn (esim. kirkas valkea 4000 K) voi tuoda hauskaa piristystä kodin ilmeeseen. Myös sisustus näyttää erilaiselta valaistuksen sävyn muuttuessa. Asiaa kannattaa ehdottamasti kokeilla!

Suurimman muutoksen kodin valaistukseen saa uusimalla valaisimet kokonaan. Uusi LED-teknikka mahdollistaa esimerkiksi kapeat ja taipuisat valonauhat tai muuttuvan valaistuksen värisävyn. Uudet valaisimet sopivat myös entistä pienempiin väleihin, antavat enemmän valoa ja kuluttavat vähemmän sähköä verrattuna aiempaan. Huomattavaa on myös se, että monissa uusissa valaisimissa ei ole irroitettavia lamppuja laisinkaan. Valonlähteenä toimii ainostaan piirilevy, jossa LED-elementit ovat kiinteästi asennettuna.

Sähkö-Saarelaisen myymälästä löydät kattavat valaistusratkaisut kotiisi niin sisälle kuin ulos.

Ota yhteyttä

Kuinka voimme olla avuksi? Ota yhteyttä Sähkö-Saarelaiseen, palaamme asiaan pikimmiten!

Yhteystiedot

Kuurnankatu 49
80130 Joensuu
etunimi.sukunimi@sahko-saarelainen.fi

Muuta evästevalintoja
Rekisteriseloste
Eettiset periaatteet ja ilmoituskanava

010 3975 000

    Mitä asiasi koskee?