Kauaskantoisia ratkaisuja LV-asennustarpeisiin

Putkiurakointi ja -asennukset - Putki-Suomalainen

Putkitoimiala on yhtiömme uusin toiminta-alue. Olemme luetettava ja laadukas LV- alan kumppani, joka tarjoaa laaja-alaista osaamista talotekniikkaan. Käytämme toimialalla aputoiminimeä "Putki-Suomalainen".

Putkiasennuksia ammattitaidolla

Sähkö-Saarelainen hankki keväällä 2019 liiketoimintakaupalla itselleen joensuulaisen perheyhtiö Putki-Suomalaisen liiketoiminnan. Yrityskaupan jälkeen yhtiömme kykenee tarjoamaan LV-asennuksia ja urakointia sekä kokonaisratkaisuja talotekniikkaan.

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota laadukasta putkiasennuspalvelua asiakkaillemme yli 30 vuoden kokemuksella alalta. Putki-Suomalaisella on vahva ammattitaito ja sitoutuminen asiakastyytyväisyyteen. Olipa kyseessä sitten uudisasennus, korjaus, huolto tai saneeraus, meiltä saatte aina luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua.

Ota rohkeasti yhteyttä, kun tarvitset ammattitaitoista ja luotettavaa putkiasennuspalvelua. Luota ammattilaisiin – luota meihin!

Palveluihimme kuuluu mm.

Ota yhteyttä putkityönjohtoomme ja kysy lisää!

suomalainen logo

Lue lisää aiheesta

AsennusMyymälä

Pienloistelamput poistuvat myynnistä

EU:n vaarallisten aineiden (RoHS) -direktiivi astui voimaan vuosi sitten helmikuussa 2022. Direktiivin seurauksena pienloistelamppujen... Lue lisää ...
AsennusHuoltoMyymälä

Ota yhteyttä

Kuinka voimme olla avuksi? Ota yhteyttä Sähkö-Saarelaiseen, palaamme asiaan pikimmiten!

Yhteystiedot

Kuurnankatu 49
80130 Joensuu
etunimi.sukunimi@sahko-saarelainen.fi

Muuta evästevalintoja
Rekisteriseloste
Eettiset periaatteet ja ilmoituskanava

010 3975 000

    Mitä asiasi koskee?