Laatu lähtee perinteistä, osaaminen ihmisistä

Kuuma linja Paavolle toimii aina

Joensuun Sokos hotelli Vaakunan hotelliemännän Merja Rytkösen tehtäväkenttä on laaja. Hänen vastuullaan on sekä hotellin kerroshoito että aamiainen. Lisäksi Pohjois-Karjalan Osuuskaupan Amarillo-ravintola siivotaan kolmena ja Torero-ravintola seitsemänä päivänä viikossa.

Alaisia Rytkösellä on 22, yöpyviä ja ruokailevia asiakkaita rutkasti enemmän. Hotellin 144 huonetta ovat pääsääntöisesti arkipäivinä viimeistä paikkaa myöten täynnä. Maanantaisin ja perjantaisin on toisinaan väljempää.

Hotellin asiakkaille palvelun pitää aina pelata tip top. Niin tapahtuu, kun hotellin koko organisaatio toimii kuin huippuunsa rasvattu kone. Tärkeä osa sitä koneistoa on hotelliemäntä Rytkösen sekä Sähkö-Saarelaisen mutkaton yhteistyö.

– Kuuma linja Paavolle toimii aina! Ei ole niin tyhmää kysymystä tai vaikeaa pulmaa, etteikö sieltä vastauksia ja apua tule ja ripeästi sittenkin, Rytkönen sanoo.

Rytkösen puhelinmuistiossa ”Paavo” tarkoittaa Sähkö-Saarelaisen huoltopäällikkö Paavo Matilaista. Pikavalintanumeroa Paavolle hotelliemäntä painaa vikkelästi, kun vaikkapa hotellin keittiössä on tilanne päällä.

– Rikkinäisen astianpesukoneen huoltoa ei kauaa tohdi odotella. Muita huoltoa ja korjauksia vaativia suurkeittiölaitteita ovat esimerkiksi uunit, grillit, mehuautomaatit ja siivouspuolella lattiakoneet. Nopeimmillaan huoltomies tulee heti, vähintäänkin apua saa samana päivänä.

Merja Rytkönen antaa empimättä loistavan arvosanan Sähkö-Saarelaisen palvelunopeudesta ja työn laadusta. Palveluasenne viestii vahvasti siitä, että sähköfirma ymmärtää sen, mistä asiakkaan liiketoiminnassa on kysymys.

Liiketoiminnan ja palvelun merkityksen ymmärtää myös Rytkönen, joka on ollut PKO:n palveluksessa jo 27 vuotta. Rupeamasta viimeiset 2,5 vuotta on taittunut hotelli Vaakunassa, sitä ennen hän työskenteli kuusi vuotta sekä Siihtalan että Kanervalan ABC:llä.

– Sähkö-Saarelaisen kanssa yhteistyö sujui jo tuolloin, tarpeet olivat aikalailla samantyyppisiä. Suurkeittiölaitteiden asennusta, huoltoa ja korjauksia.

Ota yhteyttä

Kuinka voimme olla avuksi? Ota yhteyttä Sähkö-Saarelaiseen, palaamme asiaan pikimmiten!

Yhteystiedot

Kuurnankatu 49
80130 Joensuu
etunimi.sukunimi@sahko-saarelainen.fi

Muuta evästevalintoja
Rekisteriseloste
Eettiset periaatteet ja ilmoituskanava

010 3975 000

    Mitä asiasi koskee?